ŠKOLA VATERPOLA - PVK  "POLET" Sombor otvara vrata svoga kluba budućim prvotimcima.

Pozivaju se devojčice i dečaci rodjeni 2005.g. i mladji u Š K O L U  V A T E R P O L A .

Sa sobom treba poneti dobru volju, znanje plivanja, papuče, kupaće gaćice i peškir, a tajne najlepše igre s loptom u vodi budućim vaterpolistima otkrivaće stručnjaci i dokazani treneri u radu.

Upis: - ponedeljak, utorak, četvrtak u 20:30 časova na bazenu 'Mostonga'
Kontakt telefon: 060 552 44 33, Saša

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 62
Thursday, 25 April 2013 19:40

I Liga Žene

Vojvodina - Senta 4:19

Devojke iz Sombora (Tina Hari, Sonja Vučenović, Monika Gerstmajer, Ivana Pavlović) odigrale su prvu prvoligašku utakmicu, kao igračice VK Sente i time postale prve devojke u istoriji somborskog vaterpola,kojima je to poslo za rukom. To sto devojke nastupaju za VK Sentu ne umanjuje uspeh somborskog ženskog vaterpola.

PVK Polet je sa VK Sentom ostvario dogovor o sporstko - tehničkoj saradnji dva kluba i time omogućio devojkama nastupe na Državnim takmičenjima u sezoni 2012/2013, što su somborke znale da iskoriste i da se nametnu treneru VK Sente Laslu Totu i postanu stalni članovi prve ekipe VK Sente.

Monday, 22 April 2013 19:38

U17 godina - BRONZA za Somborke

Partizan - Senta 5:4

Vračar - Senta 13:7

Somborke su bile veoma uspešne i u mlađim kategorijama, gde su u uzrastu do 17 godina osvojile treće mesto odmah iza beogradskog Partizana i prvaka ekipe Vračara.
Od somborki su na finalnim mečevima igrale Tina Hari, Vladisava Duduković, Sonja Vučenović, Monika Grstmajer, Ivana Pavlović i Anja Švec. 
Među somborkama su se posebno istakle svojom igrom Sonja Vučenović, Monika Gerstmajer i Tina Hari, a svoj debi u vaterpolu su imale Vladisava Duduković, Ivana Pavlović i najmlađa učesnica turnira Anja Švec.

vaterpolo devojke
Monika Gerštmajer i Sonja Vučenović, vaterpolistkinje PVK ‘Polet’ iz Sombora, učestvuju na Finalnom turniru Kup-a Srbije za ekipu VK ‘ŽAK’ iz Kikinde kao pozajmljene igračice. U I kolu Kup-a 9.12.2011. igrale su protiv VK ‘Sente YORDO’. Bolje su bile Senćanke rezultatom 13:11.